Covent Garden Grind

Located in Covent Garden’s hospitality hub of Maiden Lane, this Grind venue is inspired by traditional French bistro dining with a modern twist that feels intimate and electric with a touch of feminism. Evolving the design principles from Grind’s typical white toned brick walls, the studio re-envisaged the space with feature pale green walls contrasting dark stained oak paneling. Lighting played an important part in this space, the iconic neon signage featured in all of Grind venues sits on the back wall, scripted in soft pink neon with lyrics from David Bowie’s Heroes.

LocationLondon, United KingdomCategoryHospitalityCompletion2016ServicesInterior DesignPhotographyPaul Winch-FurnessWebsitegrind.co.uk

Design beyond expectation
Studio
Lvl 1, 121-125 Cremorne St
Cremorne Vic 3121
Australia
+613 9428 5999
info@biasol.com.au
Subscribe
For exclusive news
© 2018 Biasol — All rights reserved.

Privacy Preference Center